Ystävällisen palvelun leipomo Sotkamossa

Yhteystiedot ja sijainti

Pirjon Makuparkin leipomossa valmistuvat kotitekoiset pullat, leivät, kakut, piirakat sekä muut makeat ja suolaiset leivonnaiset joka päivä. Tervetuloa nauttimaan paikan päälle kahvioomme Sotkamoon tai noutamaan herkut mukaan.

Leivonnaiset kahviosta ja tilauksesta

Löydät tuoreet leipomotuotteemme lounaskahvilastamme Sotkamon Tokmannin yhteydestä. Tarjolla on joka päivä sekä makeita että suolaisia herkkuja pullapitkoista pikku pizzoihin ja kääretortuista erilaisiin leipiin.


Voit myös tilata kauttamme herkulliset leivonnaiset juhlaasi tai muuhun tarpeeseen. Valmistamme muun muassa kahvikakut, täytekakut, piirakat sekä suolaiset leivonnaiset toiveidesi mukaan! Voit tehdä tilauksen puhelimitse tai piipahtamalla lounaskahvilaamme, viimeistään muutamaa vuorokautta etukäteen.

Lounaslista

Kysy myös pitopalvelustamme!

Palveluihimme kuuluu myös perinteikäs pitopalvelu. Pitopalvelumme pitää huolen juhlasi tai muun tilaisuutesi maistuvista tarjoiltavista. Menu rakennetaan aina asiakkaan toiveiden mukaisesti. Kun siis etsit laadukasta pitopalvelua Sotkamon alueella, ole yhteydessä meihin!

Kysy lisää